BURDUR / ALTINYAYLA - Dirmil Ortaokulu

Kapanış Törenimiz

Okulumuzun son günü törenlerle sona erdi.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı, öğrencilerimiz için bugün sona erdi. Kimisi karnesindeki notlarla alacakları harçlıkların mutluluğunu, kimisi de tam tersi ile burukluk yaşadı. Ama her şeyiyle birlikte tatili her öğrencimiz hak etti. Tatilin hemen önünde birkaç ödül töreni gerçekleştirildi. İşte yıl sonu töreninden denklanşöre yansıyanlar:

Fen Bilgisi Öğretmenimiz Kerem KARAKAYA İş Bankası´nın katkılarıyla dağıtılan kitapları öğrencilere tatilin hemen öncesinde ulaştırdı:

Koşu yarışmasında okul derecesine girenlere Beden Eğitimi Öğretmeni Damla POYRAZ madalyalarını takdim etti:

Mangala Turnuvamızda okul derecesine ulaşanlara Matematik Öğretmeni Mustafa CENGİZ madalyalarını takdim etti:

Yıl içinde Matematik dersinde ödüllü sorulara sınıf bazında en çok doğru yanıt verenlere Matematik başarı madalyalarını Mustafa CENGİZ takdim etti.

Yine yıl içinde en çok Matematik ödüllerini toplayanlara Matematik Öğretmeni Saliha CENGİZ ödüllerini takdim etti:

Okul derecesine ulaşan 3 öğrencimize de Altınyayla Karakol Komutanı, Garnizon Komutanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz karnelerini takdim edip öğrencileri tebrik etti:

Her yıl sonunda olduğu gibi bu dönemin sonunda yine o geleneksel karne koreografimiz:

Ve eğitimin öğretmen ayağı, Dirmil Ortaokulu 2015-2016 öğretmen kadrosunun öğrencilerle son gün bir araya geldikten sonraki kurumsal fotoğrafı:

Okulumuz olarak bu güzel yılda katkısı olan yöneticilerimiz, okul idaremiz, kıymetli velilerimiz, biricik öğrencilerimiz ve emektar tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Nice güzel, verimli eğitim öğretim dönemlerine...

Yayın: 17.06.2016 - Güncelleme: 19.06.2016 01:11 - Görüntülenme: 499